Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 13-02-2003 District Maasland

BROMFIETSER GEWOND, Maasdonk

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Papendijk met de Runrotstraat in de gemeente Maasdonk is donderdagmorgen een 16-jarige bromfietser uit Vinkel gewond geraakt. Hij is met heupletsel overgebracht naar het Bernhoven ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer naderde het kruisingvlak vanaf de Papendijk en verleende geen vrije doorgang aan voor hem van rechts komende personenauto, bestuurd door een 50-jarige inwoner van Geffen

VERDACHTEN BROMFIETSDIEFSTAL OF HELING, Heesch

In de nacht van woensdag op donderdag zijn op de Cereslaan in Heesch twee Ossenaren van 18 en 24 jaar oud aangehouden. Zij reden op een bromfiets waarvan bij controle bleek dat die op 9 februari was gestolen vanaf de Schapedreef in Oss.

INTERNETCAFE BINNENGEVALLEN, Oss

Bij een inval in intercafé The Ch@tZone aan de Roodborststraat in Oss hebben politie en justitie woensdagnamiddag ruim 200 gram verdovende middelen (softdrugs) en enkele slagwapens in beslaggenomen. De 29-jarige eigenaar van de zaak en een 30-jarige man uit Uden zijn aangehouden op verdenking van het aanwezig hebben, het leveren van en handelen in softdrugs. In de auto van de Udenaar vond de politie ruim 450 gram softdrugs en 16 pillen (vermoedelijk XTC). Bovendien is een geldbedrag van ruim 3000 euro in beslag genomen. Een aanvankelijk van de Udenaar in beslaggenomen personenauto zal terug worden gegeven De zoeking werd verricht naar aanleiding van klachten uit de buurt en informatie dat het Internetcafé gebruikt zou worden als coffeeshop. De beide verdachten zijn in verzekering gesteld. De zaak is op last van de gemeente gesloten.