Newconomy

Citee, dochter van Newconomy, neemt Atrios over

Amsterdam, 13 februari 2003

Newconomy N.V. maakt bekend, via haar dochter Citee B.V., een intentieovereenkomst te hebben getekend met Atrios B.V. inzake de overname van Atrios. Atrios is een reseller en implementator van hard- en software.

Atrios is een initiatief van enkele ex-CSS medewerkers en zal van start gaan met 6 medewerkers. Atrios zal als merknaam verdwijnen en verder gaan onder de naam Citee. Hiertoe zal Atrios verhuizen naar een nieuw te openen Citee vestiging in Amsterdam. Citee zal vanuit deze vestiging haar klanten in deze regio en het noorden van het land bedienen.

Citee beschikt over een infrastructuur die haar in staat stelt om de activiteiten van Atrios versneld uit te bouwen. Atrios ziet haar groeimogelijkheden hierdoor sterk verbeteren. Atrios is een winstgevende onderneming en de overname zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van Newconomy over het lopende boekjaar.

De overname wordt vrijwel geheel in de vorm van een earn-out betaald. Naar verwachting zal de definitieve overname binnen één maand geëffectueerd worden.

Profiel Citee
Citee, gevestigd in Den Haag, is een moderne system integrator met circa 320 medewerkers. De kernactiviteiten van Citee bestaan uit:

* ontwerp, levering, implementatie en onderhoud van ICT-infrastructuren van vooraanstaande producenten;

* beheer en ondersteuning van gebruik daarvan; * ontwikkeling van (web-)applicaties;

* opleidingen; * business consultancy.

Belangrijke thema's zijn outsourcing van beheer en ondersteuning, ICT infrastructuur migraties, E-business en E-learning. Citee maakt sinds eind 2002 onderdeel uit van Newconomy N.V. (Euro.NM: NEWY).

Voor nadere informatie:
Newconomy N.V. Willem-Jan van den Dijssel (020) 495 2000 Guus Budel (070) 337 9905
Peter Kastelein (070) 337 9905

E-mail: info@newconomy.com Visit our website on: