Ingezonden persbericht

AVAYA INTRODUCEERT INTEGRATED STACKABLE TELEPHONY SYSTEM (ISTS)

'Plug-and-play'-oplossing voor spraak en data voor middelgrote bedrijven

TER PUBLICATIE: 13 februari 2003

NIEUWEGEIN - Avaya heeft onder de naam Integrated Stackable Telephony System (ISTS) een nieuw, geïntegreerd systeem geïntroduceerd voor IP-telefonie, IP-swichting en IP-routing. Het systeem is gericht op bedrijven met 50 tot 450 toestellen en kenmerkt zich door een snelle en makkelijke installatie. Dankzij de integratie van spraak en data is het netwerkbeheer eenvoudiger te realiseren dan met aparte systemen voor spraak en data. Het systeem kan zowel stand-alone als voor verschillende locaties toegepast worden. Door de stapelbare architectuur kunnen bedrijven migreren en opschalen naar gelang de behoefte binnen het bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld in een retailomgeving ingespeeld worden op seizoensfluctuaties in de verkoop.

Gebruikers kunnen verder een mix van analoge en digitale handsets gebruiken in combinatie met IP-soft- of hardphones. De switch heeft verschillende lijnopties, zowel IP- als circuitgeschakeld. De switch is tevens voorzien van Avaya MultiVantage-software die klanten CRM- en contactcenter-applicaties biedt.

Het Avaya Integrated Stackable Telephony System is beschikbaar via geautoriseerde Avaya Business Partners, waaronder Westcon. Het systeem bestaat uit Avaya MultiVantage(tm)-software, de Avaya(tm) S8300 Media Server, de Avaya(tm) G700 Media Gateway, het Avaya(tm) P330 Stackable Switching System. Deze componenten worden onderling verbonden door een 8 Gbps Octaplane stacking-bus en beheerd met de Avaya(tm) Visability Management Suite.

Funtionaliteiten:

- Verschillende lijnopties, ISDN BRI, PRI en IP;
- Ondersteuning van geavanceerde QSIG Signalling op ISDN en IP;
- Power over Ethernet;

- Quality of Service-classificatie;

- Advanced Call Distribution.

Het Avaya Integrated Stackable Telephony System is beschikbaar vanaf 50 poorten en is in de volgende landen verkrijgbaar: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Zweden en Rusland.

# # #

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waarvan 90% deel uitmaakt van de Fortune 500®. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht van convergente spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.

Ingezonden persbericht