Numico NV

Numico benoemt nieuwe Chief Financial Officer

Zoetermeer, 13 februari 2003 Koninklijke Numico N.V. is voornemens de heer Jean-Marc Huët te benoemen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Numico. In deze functie zal hij de heer Pim Oomens opvolgen.

Jan Bennink, CEO van Numico: "Wij zijn verheugd dat wij de zeer belangrijke functie van Chief Financial Officer op korte termijn hebben kunnen invullen. Met de benoeming van Jean-Marc Huët hebben wij iemand gevonden met een uitstekende financiële achtergrond. Hij zal de kennis van de Raad van Bestuur goed kunnen aanvullen."

De benoeming van Jean-Marc Huët tot lid van de Raad van Bestuur zal worden voorgesteld aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 9 mei 2003.

Jean-Marc Huët, met de Nederlandse nationaliteit, is afgestudeerd aan het Dartmore College in de Verenigde Staten (BA 'Business Studies') en heeft de titel MBA bij INSEAD in Frankrijk behaald. Hij begon zijn carriëre als Commercieel Manager bij Clement Trading S.r.l in Italië, een voormalige divisie van Pirelli. In 1993 trad hij in dienst bij de investment bank Goldman Sachs in London als financieel analist. Vervolgens werd hij benoemd tot Executive Director. In deze hoedanigheid was hij later tevens medeverantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging van Goldman Sachs.

Koninklijke Numico N.V. is marktleider in gespecialiseerde voedingen, waaronder babyvoeding, klinische voeding en voedingssupplementen. De onderneming is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 29.500 medewerkers (zie ook www.numico.com).


---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. +31 79 353 9765 Kon. Numico N.V. Investor Relations Jacqueline van der Klift tel. +31 79 353 9003