Gemeente Waalwijk

Zeven verenigingen uit de gemeente Waalwijk met in totaal ruim 190 kinderen verzorgen op 22 en 23 februari a.s. een muzikale happening in theater De Leest in Waalwijk. De organisatie is in handen van Kindermusicalgroep De Notenkrakers en de revue vormt een onderdeel van de festiviteiten rond Waalwijk700.

Het belooft een show vol glitter en glamour te worden met mooie decors en fraaie kostuums. Uiteraard ontbreken de licht- en rookeffecten niet. De kinderen, in de leeftijd van zes tot zestien jaar, gaan zingen, dansen en acteren. Het ruim twee uur durende showprogramma wordt op zaterdag om 19.00 uur gehouden. Op zondag start de revue om 15.00 uur. De show is opgezet voor, door en met kinderen. De voorstelling is dan ook uitermate geschikt om met het hele gezin een bezoek aan te brengen. Kaarten voor de revue zijn verkrijgbaar bij het bespreekbureau van theater De Leest. Ze kosten 8,- per stuk.

Pogoën
Voor aanvang van de voorstelling is er voor de kids het Waalwijk700-springkussen opgesteld voor theater De Leest (mits het weer geen roet in het eten gooit). Voordat in de pluchen theaterstoelen van De Leest kan worden plaatsgenomen, kunnen alle kinderen op zondag 23 februari a.s. naar hartelust pogoën in het Waalwijk700-luchtkasteel!

De Waalwijk700-Kinderrevue is een afwisselend en sprankelend showprogramma van de volgende gezelschappen:

- Kindermusicalgroep De Notenkrakers

- Majoretten showgroep Matamba

- Opleidingsorkest van Harmonie Hertog Jan

- Opleidingsorkest van Harmonie Volksvlijt & Volksvermaak
- Jeugdslagwerkgroep van het Kunstencentrum (CMD)
- Jeugdkorps Jong Cornu Copiae

- Kinderkoor De Rozenknopjes