Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 14-02-2003 3e persbericht van 14 februari 2003

Eindhoven: Overval mislukt
Vrijdagavond rond 20.00 uur heeft een nog onbekende man geprobeerd een fotozaak aan de Nieuwstraat te overvallen. De overvaller bedreigde een werkneemster (41) van de zaak met een vuurwapen en eiste geld uit de kassa. De vrouw liep naar de deur en riep om hulp. De overvaller, die nog niets buit had gemaakt, nam daarop de benen. De overvaller is een man van tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij zier er verzorgd uit en heeft korte zwarte haren. Hij droeg een donker blauw jack.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Op de kruisingen Strijpsestraat - Zeelsterstraat en Hastelweg - Limburglaan heeft de politie vrijdagmiddag verkeerscontroles gehouden. Er zijn zeven automobilisten bekeurd die door rood reden. Een automobilist kreeg een bekeuring, omdat de APK van de auto verlopen was.

Veldhoven: Verkeersongeval
Een 45-jarige vrouw uit Veldhoven is vrijdagmiddag rond 14.40 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hagendorenseweg in Veldhoven. Ze fietste op het fietspad en werd aangereden door een 69-jarige automobiliste uit Veldhoven die met haar auto achteruit van de inrit van haar woning reed. De 45-jarige vrouw is met rugletsel naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Deurne: Verkeerscontrole
Vrijdagmiddag heeft de politie op de Vlierdenseweg in Deurne een verkeerscontrole gehouden. Er zijn negen automobilisten op de bon gezet, omdat ze de autogordel niet droegen. Een bromfietser kreeg een bon, omdat hij geen helm droeg.

Heeze: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur heeft de politie op de Somerenseweg in Heeze een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 61 automobilisten op de bon gezet die te hard reden. De hoogste snelheid bedroeg 101 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Budel-Schoot: Snelheidscontrole
Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.20 uur heeft de politie op de Grootschoterweg een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 120 automobilisten bekeurd die te hard reden. De snelste reed 86 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.