Gemeente Zoetermeer

Plannen Centrum West ter inzage, 17 februari t/m 16 maart a.s.

Voor het gebied Centrum West ligt van 17 februari tot en met 16 maart a.s. een tweetal plannen ter inzage bij de afdeling Publiekszaken op het Stadhuis. Voor deze plannen wordt een procedure artikel 19, lid 2 Wet op de Ruimtelijke Ordening, gestart.

De plannen betreffen
een ongelijkvloerse kruising over het spoor, de zogeheten Fly-over. Het bouwplan hiervoor omvat 2 liften aan de noord- en zuidkant van het spoor, 4 trappen aan de oost- en de westzijde van het spoor en de afronding van het sluitstuk over het spoor. Het ontwerp bevat tevens een luifel van ca. 3 meter over de voet- en fietspaden. twee torentjes, te realiseren tussen het bestaande Westwaarts en het nieuw te bouwen Carré. De slanke torentjes van circa 12 meter hoog zijn gepland aan de noordzijde en de zuidzijde van het Westwaarts.

Tijdens de bovengenoemde periode kan schriftelijk worden gereageerd om uw zienswijze kenbaar te maken.
U kunt uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Er is gelegenheid om uw ingediende reactie mondeling toe te lichten. Daarna kan het college van burgemeester en wethouders pas definitief besluiten over de vrijstelling en bouwvergunning.

Laatste wijziging: 11-02-2003