Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-02-2003

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 17 februari
Nederland 2 ­ 22.45 uur

Bridget maasland in studio 2 nieuws & voetbal

BNN-presentatrice Bridget Maasland is maandag 17 februari te gast bij Roderick Veelo in het programma STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL. Zij vertelt over haar nieuwe programma 'Neuken doe je zo' dat vanaf 24 februari te zien is. Met haar zal ook worden gesproken over sexuele voorlichting op scholen door de jaren heen. Maarten van Rossem en Jort Kelder zitten in het panel, de derde persoon is op dit moment nog niet bekend.

Jack van Gelder heeft twee mensen te gast in het sportgedeelte. De gebroeders Tim en Yuri Cornelisse. Yuri is middenvelder bij RKC Waalwijk en speelt daar al voor het vierde achtereenvolgende seizoen. Daarvóór speelde hij bij TOP Oss en stond hij ook nog een seizoen onder contract bij het Belgische Anderlecht, maar kwam daar niet aan spelen toe. Tim is rechtsback bij Vitesse en speelde daarvoor ook voor TOP. Samen gingen ze naar Anderlecht, maar kwam ook niet aan spelen toe. Daarom vertrok hij vervolgens halverwege het seizoen naar RKC Waalwijk, waar hij het jaar erop met broer Yuri speelde, en speelt nu voor het derde seizoen bij het Arnhemse Vitesse. De broers komen vertellen over de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Vitesse van zondag 16 februari: ofwel Yuri Cornelisse tegen Tim Cornelisse. De jongens worden de hele wedstrijd met de camera gevolgd en er is een interview te zien met hun vader voor en na het duel.

Afgelopen maandag gaf de algemeen directeur van Ajax, Arie van Eijden, een slinger aan het Eredivisie-rad. Het pijltje stopte bij de naam van 'good old' Peter van Vossen, speler met een veelbewogen carrière. Zijn voetbalcarrière bracht hem via de Belgische clubs SK Beveren en Anderlecht bij Ajax. Vervolgens speelde hij kort bij Istanbulspor en ging datzelfde seizoen nog naar Glasgow Rangers waar hij een aantal seizoenen onder contract stond. Daarop volgden drie jaar Feyenoord en inmiddels is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij het in de degradatiezone vertoevende De Graafschap. Met hem wordt teruggeblikt op de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière.

Ingezonden persbericht