Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

E-CRM krijgt nieuwe dimensie

Strategisch partnership Veritate Company en SCOPE marketing technology voor e-mail campagne managememt en executie.

Amsterdam, 17 febuari 2003. Veritate Company en SCOPE marketing technology zijn een strategisch partnership aangegaan voor het uitvoeren van e-mail marketing campagnes en het uitgeven van e-mail nieuwsbrieven voor bedrijven en organisaties. In de samenwerking wordt gebruik gemaakt van de afzonderlijke expertises van beide partijen. SCOPE levert geavanceerde E-CRM software die niet alleen het noodzakelijke database management verzorgt, maar vooral zeer gericht en gebruikersvriendelijk listmanagement op basis van elke gewenste selectie. De software tools van Veritate Company zorgen voor efficiënte distributie van de e-mail berichten en het minutieus rapporteren van de daarmee behaalde resultaten. De resultaten van de e-mail marketing campagnes worden vervolgens in het SCOPE E-CRM systeem geïmporteerd. Op de geimporteerde resultaten kunnen vervolgens analyses worden gedaan. Met dit strategisch partnership wordt de autoriteit van beide partijen op de Nederlandse markt verder verstevigd.

Met deze samenwerking beantwoorden Veritate en SCOPE drie concrete marktvragen, te weten:

- Gebruikers van SCOPE E-CRM software hebben dankzij deze samenwerking de beschikking over een geavanceerde campagne management tool die zorgdraagt voor planning, executie en rapportage van behaalde resultaten uit e-mail campagnes.

- Gebruikers van Veritate e-mail software hebben dankzij deze samenwerking de beschikking over een koppeling met een zeer geavanceerd CRM pakket voor verdere opbouw en verrijking van relatieprofielen.

- Bedrijven en organisaties op zoek naar een geïntegreerde oplossing voor customer relationship management met de moderne e-mail campagne management en executie tools krijgen dankzij deze samenwerking de beschikking over 'het beste van twee werelden'.

Over Veritate Company
Veritate Company is het gespecialiseerde software & consultancy bedrijf voor e-mail marketing, e-mail publishing en E-CRM. Naast de ASP software VeritateMail-Publisher voor uitgevers en VeritateMail-EDM voor marketeers levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, content mediation en list services. Tot de klanten van Veritate behoren gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties. Veritate's zusterbedrijf MailMedia is uitgever van bekende titels als Sapenda, Biosmail en Mybutler. MailMedia maakt daarnaast corporate magazines per e-mail in opdracht van derden.

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is de ervaren Nederlandse leverancier van het E-CRM pakket SCOPE. SCOPE is een functioneel complete, webbased oplossing die relatiegericht verkopen ondersteunt. De gebruikersvriendelijke opbouw zorgt dat men in korte tijd effectief met SCOPE werkt. Daarom vertrouwen al meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven op SCOPE voor foutloos relatiebeheer in complexe netwerken.

Einde persbericht

Voor meer informatie (