VERENIGING EIGEN HUIS

Voorlichtingsavond Vereniging Eigen Huis Nieuw erfrecht

Sinds 1 januari is er heel wat veranderd in het erfrecht. Over het algemeen bestaan nalatenschappen niet alleen uit geld, maar speelt de eigen woning daarin ook een cruciale rol. Reden voor de Vereniging Eigen Huis, dé consumentenorganisatie voor eigenwoningbezitters, om het land in te gaan met een speciale voorlichtingsavond over dit onderwerp.

Tijdens deze voorlichtingsavonden wordt uitgebreid toegelicht wat de gevolgen van het nieuwe erfrecht zijn. Zo wordt besproken of de veranderingen gunstig zijn en in welke gevallen er toch nog iets geregeld moet worden. Ook wordt aangegeven hoe het zit met bestaande testamenten en waarmee men rekening moet houden bij een nieuw op te stellen testament. Uiteraard wordt ook ingegaan op de fiscale gevolgen. De successierechten komen aan de orde en de mogelijkheden tot besparing hierop worden aangegeven.

Wie belangstelling heeft voor deze voorlichting kan meer informatie vinden op www.eigenhuis.nl/links/voorlichting. Hier vindt u waar en wanneer de avonden plaatsvinden en wat de kosten zijn. Om een voorlichtingsavond bij te wonen kan men zich schriftelijk, telefonisch, of per e-mail aanmelden bij: Vereniging Eigen Huis, Postbus 735, 3800 AS Amersfoort, telefoonnummer 033-4507633/4507645, e-mail: scholing@veh.nl.

17 feb 03 14:00