ALCOHOLCONTROLE IN HET GEHELE DISTRICT In het hele district IJsselstreek is in de avond en nacht van 14 op 15 februari gecontroleerd op drankrijden. In totaal werden op verschillende locaties 526 blaastesten afgenomen. Er was slechts een overtreding: een 33 jarige bestuurder van een personenauto blies in Zutphen 510 ug/l = 1,17 prom. De man kreeg een rijverbod van 5 uur en een transactie uitgereikt.

HOND DOODGEREDEN / GETUIGENOPROEP Brummen, Bronkhorsterweg 16 feb. omstreeks 11.55 uur Bij de pont in Brummen is de hond van een 51 jarige inwoner uit Bronkhorst aangereden en hierbij overleden. Door een getuige werd gezien dat de hond werd aangereden door een bestuurder van een rode personenauto. De politie van het team Brummen vraagt of andere mogelijke getuigen zich willen melden.

DIEFSTAL UIT PERSONENAUTO Gorssel, Noorseweg tussen 15 feb. 17.00 en 16 feb. 21.00 uur Uit de personenauto van een 44 jarige inwoner uit Gorssel is de autoradio weggenomen. Men heeft een ruit vernield om in de auto te komen.

DIEFSTAL UIT AUTO Twello, Sikkenplein 16 feb. om 21.35 uur Door een getuige werd gezien dat een man met kort donker haar, leeftijd 25-30 jaar, gekleed in een beige jas een ruit van een personenauto insloeg en uit de auto een radio cd-speler haalde. Vervolgens stapte hij in een donkere stationwagen met daarin een andere man (bestuurder) en reed weg.

EINDE BERICHTEN