Ingezonden persbericht


17 februari 2003

Cartesis benoemt Martin van den Broek tot Salesmanager

~ overstap van Hyperion naar Cartesis ~

Cartesis, leverancier van softwareoplossingen voor Strategisch Financieel Management, heeft Martin van den Broek benoemd tot Salesmanager van Cartesis Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten binnen de top-100 van Nederlandse bedrijven.

Van den Broek brengt belangrijke saleservaring op het gebied van automatisering en financieel management mee naar Cartesis. Voorheen was hij werkzaam bij Hyperion Solutions Nederland, waar hij in de functie van Named Account Manager een vaste groep van 30 klanten bediende. Daarvoor bekleedde hij bovendien de functies van Accountmanager en Dealermanager bij Exact Software.

"Bij Cartesis ben ik verantwoordelijk voor het volledige verkoopbeleid in Nederland en mijn missie is dan ook om samen met het team verder door te dringen tot de top-100 van Nederlandse bedrijven," aldus Van den Broek. "Deze beursgenoteerde bedrijven zijn inmiddels hun bestaande oplossingen voor financiële consolidatie en managementrapportage aan het vervangen om aan de strenge eisen ten aanzien van externe verslaglegging te blijven voldoen. Ik ben ervan overtuigd dat we dankzij onze nieuwste generatie webgebaseerde technologieën, het aantal klanten in dit segment in de komende twee jaar kunnen verdubbelen."

(196 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een foto van Martin van den Broek is bijgesloten.

Over Cartesis
Cartesis is een toonaangevende wereldwijde leverancier van financieel analytische toepassingen voor Strategisch Financieel Management. Cartesis biedt volledig geïntegreerde toepassingen op een krachtig analytisch platform. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en het bedrijf heeft kantoren in Belgie, Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk, Amerika, Japan en Nederland. Cartesis producten bieden Global 2000 bedrijven de analytische capaciteit en de flexibiliteit die ze nodig hebben om op de snelle veranderingen in hun markt in te kunnen spelen. Eén op de vijf bedrijven uit de Fortune Global 100 en meer dan 30% van de Financial Times European 100 gebruiken Cartesis oplossingen om de best mogelijke controle over hun financiële informatie en processen te houden.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Cartesis, kunt u contact opnemen met Lisette de Jong: Tel: 030 280 09 04
E-mail: l.dejong@cartesis.nl
http://www.cartesis.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies
Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com