CDA

Maandag 17 februari Verkiezingsmanifestatie in Bodegraven

Maandag 17 februari vindt in Cultureel Centrum Evertshuis (Spoorstraat 15) te Bodegraven een verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op 11 maart a.s. Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Zuidhollandse CDA-lijsttrekker Hans Klein Breteler zullen een toespraak houden. Daarnaast zullen minister De Geus (Sociale Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport), staatssecretaris Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) en partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt actief deelnemen aan de bijeenkomst. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

De bijeenkomst begint met een dubbelinterview met Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Zuidhollandse CDA-lijsttrekker Hans Klein Breteler. Daarna komen minister De Geus, staatssecretaris Van Ardenne en partijvoorzitter Van Bijsterveldt aan het woord. Er wordt in dit deel van het programma onder meer teruggeblikt op de thematochten die overdag in de provincie Zuid-Holland hebben plaatsgevonden.

De manifestatie wordt afgesloten met korte toespraken van Yvonne Timmerman-Buck en Hans Klein Breteler.

Themacorners
Voorafgaand aan de manifestatie kan er in informele sfeer van 18.30 uur tot 20.00 uur in thema-corners gesproken worden met (kandidaat-)Statenleden, Eerste en Tweede Kamerleden en bewindspersonen over een groot aantal thema's. Het gaat hier om de onderwerpen Kleine kernen, werken en wegen, veiligheid, wonen en recreatie, Groene Hart, milieu en water, jeugd en onderwijs en ouderen.

De manifestatie in Bodegraven is de vierde in een reeks van elf. De komende weken zullen er in een groot aantal provincies nog verkiezingsmanifestaties met landelijke CDA-politici plaatsvinden.

Over de thematochten wordt separaat een persbericht verzonden.