Gemeente Eijsden

De prijs is het bewijs

In juni 2003 wordt voor het eerst de Duurzaam Ondernemen Prijs Limburg uitgereikt aan een bedrijf met maximaal 150 werknemers. De prijs is een initiatief van de Limburgse Milieufederatie in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg en de Provincie Limburg. Doel van de prijs is een bedrijf dat op een innovatieve en op een inspirerende wijze bezig is met duurzaam ondernemen in het zonnetje te zetten en duurzame ontwikkeling op de agenda van het Limburgse bedrijfsleven te krijgen.

Aanmelden
Bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg kunt u een inschrijfpakket opvragen. Dit pakket bevat het reglement en een inschrijfformulier. U moet zelf kort en krachtig aangeven waarom uw bedrijf de Duurzaam Ondernemen Prijs Limburg verdient. Inschrijven is mogelijk tot 1 maart 2003.

Als u denkt dat uw bedrijf op een innovatieve en inspirerende wijze bezig is met duurzaam onder-nemen, maakt u kans op de Duurzaam Ondernemen Prijs Limburg: een mooie bokaal, positieve publiciteit én een geldprijs van 5000.

Informati.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne de Bie van de Kamer van Koophandel (043) 350 65 30 of ydebie@maastricht.kvk.nl U kunt ook inlichtingen vragen bij Sandra Akkermans van de Milieufederatie Limburg (0475) 38 64 10 of s.akkermans@millimb.nl