ACOMPANY

Acompany begint shuttle service in het gebied achter de paspoortcontrole.

Amsterdam, 21 februari 2003

Op vrijdag 21 februari 2003 start ACompany een nieuwe service op de luchthaven Schiphol. Passagiers die de afstand tussen de paspoortcontrole en de gate waar hun vliegtuig vertrekt of aankomt niet lopend willen afleggen kunnen tegen betaling gebruik maken van een SHUTTLE SERVICE.

De service wordt uitgevoerd met zogenaamde courtesy cars. Dit zijn aangepaste electrocars, geschikt voor 4 personen. Voorlopig rijden de shuttles van ACompany gedurende zeven dagen per week, van 0700 -14.00 uur tussen de D, E, F of G-pier en de aankomsthal. Een rit kost 3 euro of 3 US dollars per persoon.

Bij voldoende belangstelling zullen de shuttles ook passagiers in het Schengen gebied bedienen en worden de uren uitgebreid. Passagiers kunnen bij diverse 'haltes' op de verschillende pieren opstappen. De shuttle komt iedere 15 minuten langs.

ACompany - Special Services Amsterdam Airport is gespecialiseerd in Meet & Assist
Services, het begeleiden van passagiers op de gehele luchthaven, maar vooral in het gebied achter de paspoortcontrole. ACompany verzorgt hier de begeleiding van VIP's en zakelijke relaties, waarbij hen de formaliteiten ten behoeve van paspoortcontrole en het ophalen van de koffers uit handen wordt genomen. Daarnaast verzorgt ACompany Guided Tours, het geven van rondleidingen voor- en achter de paspoortcontrole en kunne zij worden ingeschakeld voor Special Assistence, het begeleiden van alleen reizende kinderen, minder validen en hulpbehoevende ouderen.

Voor nadere informatie, kunt u contact opnemen met:

ACompany
Mevrouw S. Newalsing, manager
Vertrekpassage 275
1118 AW Luchthaven Schiphol
Telefoon 020 - 601 50 18
Fax 020 - 601 51 18
E mail airportservice@acompany-bv.nl
Internet www.acompany-bv.nl

Er is een foto beschikbaar, deze is op te vragen door een e-mail te sturen aan ACompany

21 feb 03 09:09