Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

19-02-2003
Gemeenteraad

Op maandag 24 februari 2003 wordt om 19.30 uur in het gemeentehuis te Ballum een raadvergadering gehouden.

Voorafgaand aan de vergadering is er de mogelijkheid vragen te stellen aan leden van de raad. Vooraf kan hierover contact opgenomen worden met de griffier, mw. J.M.J. Metz (tel.nr. 555525)

AGENDA

1. Opening.
2. Vaststellen van de agenda.
3. Ingekomen stukken en mededelingen.
4. Notulen van de vergadering van de raad d.d. 27 januari 2003.

discussiestukken
5. Voorstel van het presidium inzake het vaststellen van de notitie "Ameland duaal", implementatie van de 1e fase van de Wet dualisering gemeentebestuur Ameland.

besluitstukken
6. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de "1e wijziging van het Reglement van Orde raad gemeente Ameland". 7. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de "2e wijziging van de Organisatieverordening". 8. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de "Verordening op de ambtelijke bijstand en fractieondersteuning gemeente Ameland".
9. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake de personele gevolgen griffie vanwege de Wet dualisering gemeentebestuur en Aanpassingwet.
10. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de "Instructies voor de Griffier".
11. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het uitstellen van de termijn van besluitvorming voor de gedragscodes voor burgemeester, wethouders en raadsleden, en voor het vaststellen van de verordening ex. art 213a Gemeentewet.
12. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake vaststellen van "Welzijnsprogramma 2003".
13. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de "Aanvullende verordening op de Wet tegemoetkoming onderwijsbijdrage en schoolkosten".
14. Voorstel van burgemeester en wethouders inzake het vaststellen van de wijziging van de "Algemene Plaatselijke Verordening" van de gemeente Ameland.
15. Sluiting

---

© 2002 Gemeente Ameland