Gemeente Terneuzen

Welkom» Nieuws» Persberichten» Grond van Triniteit naar Lievenspolder

Persbericht - 21-02-2003

Grond van Triniteit naar Lievenspolder

Het braakliggende terrein tussen de Azaleastraat en de Narcis-, Crocus- en Chrysantstraat wordt opgehoogd, geëgaliseerd en nadien ingezaaid. Het grondtransport begint maandag 24 februari en duurt ongeveer vier weken.

Vanaf maandag 24 februari zal er grondtransport plaatsvinden van de wijk Triniteit naar het braakliggende terrein in de wijk Lievenspolder. Het terrein wordt grotendeels opgehoogd tot hetzelfde niveau als de omliggende percelen. Het terrein zal na egalisatie worden ingezaaid. De grond is afkomstig uit de naburige wijk Triniteit en is overigens volstrekt schoon. In de wijk Triniteit is inmiddels begonnen met de aanleg van het parkgedeelte. Met de grond die daarbij vrijkomt, wordt het braakliggende terrein geëgaliseerd.

Indien er zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen en alles volgens planning verloopt, zullen de werken vier weken in beslag nemen. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt wederom vanaf de Dokweg een tijdelijke inrit gecreëerd. Over het concept-inrichtingsplan worden omwonenden tezijnertijd nader geïnformeerd.

Nadere informatie:

Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 455 523