Ingezonden persbericht


Panda Software Benelux opent kantoor in Gorinchem

Bij Panda Software Benelux wordt 2003 ingezet met een verhuizing van de oude kantoren in Eindhoven naar een gloednieuw kantoor in Gorinchem.

VILVOORDE, 24 februari 2003

Nu bestaat er echt geen twijfel meer over ! 2003 wordt het Panda jaar bij uitstek. En om het jaar goed in te zetten, is Panda Software gestart met de verhuizing naar een nieuw pand in Gorinchem. Daarvoor bevonden de kantoren van Panda zich in Eindhoven.

In Gorinchem wordt de nederlandse vleugel van het Benelux sales team gevestigd. 2 Account managers zullen vanuit Nederland de salesactiviteiten en de klantenrelaties beheren.

Ruud Groeneboer, managing director van Panda Software Benelux is vol lof over de nieuwe locatie ; Van nu af aan kunnen de nederlandse klanten altijd in Gorinchem terecht. Voorheen was dat niet echt het geval. Met deze verhuis willen we Panda Software dichter bij de nederlandse resellers en dealers brengen. Nu kan niemand meer rond Panda Software kijken.

Wie is Panda Software ?

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken zoals een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd 45 vestigingen.

Voor meer informatie :

Deborah Dupaix

Marketing & Communicatie

d.dupaix@pandasoftware.be

Het nieuwe adres in Nederland : Stephensonweg 14, 4207 HB Gorinchem Oost

Tel: +31 183 69 90 20 en +31 183 61 90 53

Loop eens langs op onze stand op Infosecurity in Brussels Kart Expo op 26 en 27 februari !

ps : Kan u ons iets laten weten wanneer u beslist de tekst op te nemen?