Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SeasonsTravel.nl en PanoramaTravel.nl kiezen voor Mail It Direct BV!

De reissites PanoramaTravel.nl en SeasonsTravel.nl, van de gelijknamige bladen, hebben voor het gebruiksgemak van Mail It Direct gekozen voor de verzending van hun nieuwsbrieven. Met Mail It Direct verwachten de reissites hun abonnees beter en met meer regelmaat te kunnen informeren.

Hoofddorp, 24 februari 2003

De reissites Panoramatravel.nl en Seasonstravel.nl hebben voor de verzending van hun nieuwsbrieven gekozen voor Mail It Direct BV. Volgens de heer Henk-Jan van Hees, directeur van Thesiger Travel die de sites voor de bladen exploiteert, is met name gekozen voor Mail It Direct om het gebruiksgemak en de zeer uitgebreide statistische informatie die Mail It Direct genereert. Van Hees; deze statistische informatie is voor ons enorm belangrijk om in te kunnen spelen op de wensen binnen een veranderende reismarkt. De eerste verzendingen zijn inmiddels geweest en over de informatie die we daaruit hebben kunnen halen zijn we enorm enthousiast.

Volgens Koos van der Weijde van Mail It Direct is deze samenwerking ook voor Mail It Direct erg belangrijk. In de zich razend snel ontwikkelende markt van E-mailmarketing is het winnen van bekende namen van levensbelang voor het succes van je onderneming. Daarbij kunnen wij met de ervaring die we opdoen in de reisbranche weer nieuwe markten aanboren. Kortom Mail It Direct is erg blij met de samenwerking.

MAIL IT DIRECT E-mailmarketingsolutions
Mail It Direct BV is een onderneming die bedrijven helpt met het opzetten en faciliteren van E-mailmarketingcampagnes. Van het concept en produktie tot en met de verzending zijn hiermee in een professionele hand. Het geheel wordt verzorgt door professionals uit de DM branche en met een door Mail It Direct zelf ontwikkeld softwarepakket.

THESIGER TRAVEL is een virtuele touroperator die voor verschillende Nederlandse publiekstijdschriften reissites exploiteert. Thesiger Travel ontwikkelt en verkoopt de reizen maar de uitvoering wordt uitbesteed aan geselecteerde touroperators. Thesiger Travel is gevestigd in de Oranjekerk in Amsterdam en heeft 8 werknemers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht