Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-02-2003 Persberichten district Binnensticht, 09.30 uur

Rijden onder invloed

BUNNIK- Op zondagmiddag werd een man aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Omstreeks 16.05 uur zagen agenten de 20-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede rijden over de Parallelweg. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel gedronken had. Op het bureau blies hij 585 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

DE BILT- Op zondagavond werd een man aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Omstreeks 20.55 uur zagen agenten de 28-jarige automobilist uit Haarlem rijden over de Amersfoortseweg. De man werd gecontroleerd omdat hij met mistverlichting reed en onderzoek wees uit dat hij teveel gedronken had. Op het bureau blies hij 635 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Tas gestolen uit scootmobiel

DE BILT- Op zondagmiddag werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 17.00 uur reed de 68-jarige vrouw uit De Bilt in haar scootmobiel over de Essenkamp. Ze had haar tas haar tas in het mandje voor haar liggen. Plotseling kwam er een onbekend persoon op een scooter aanrijden, pakte de handtas en verdween.