Gemeente Moerdijk


Uw browser ondersteund geen JavaScript en als gevolg hiervan kunt u het script wat op deze pagina gebruikt wordt niet uitvoeren. Home\ Actueel\ Persberichten

KOOPZONDAGEN 2003 IN ZEVENBERGEN

Het college van Moerdijk heeft in overleg met de ondernemers-vereniging van Zevenbergen voor 2003 koopzondagen aangewezen. Het gaat om de volgende data:
23 maart, 21 april (tweede paasdag), 29 mei (hemelvaartsdag), 9 juni (tweede pinksterdag), 31 augustus (kermis, braderie), 21 september, 30 november, 14 december en 21 december. De overige drie zondagen worden op een later tijdstip vastgesteld.

De gemeente mag, volgens de Winkeltijdenwet, voor 12 zon- en feestdagen vrijstelling verlenen voor de in artikel 2 genoemde verboden. In dit artikel staat dat het niet is toegestaan om op zon- en feestdagen een winkel voor publiek geopend te hebben. De vrijstellingen voor zon- en feestdagen mogen per kern individueel worden vastgesteld.

Laatst gewijzigd 26 februari 2003 Uw browser ondersteund geen JavaScript en als gevolg hiervan kunt u het script wat op deze pagina gebruikt wordt niet uitvoeren. Afbeelding tbv statistieken