Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 26-02-2003
Persberichten woensdagmiddag 26 februari 2003 Perspiket Ron Reinds 06-52528707

Oproep getuigen brand Dikabo

ASSEN Er is een team geformeerd van 6 rechercheurs die zich bezig houden met het onderzoek naar de oorzaak van de brand bij bandenbedrijf Dikabo aan de Europaweg-Noord. De politie roept getuigen op zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Aanrijding met letsel

BRUNTINGE Vanmorgen ontstond er een aanrijding op de kruising Hoogeveenseweg met het Binnenveld. Een 56-jarige autobestuurster uit Westerbork reed over de Hoogeveenseweg in de richting van Hoogeveen. Ze reed achter een tractor met aanhanger bestuurd door een 17-jarige jongeman uit Mantinge. Doordat de richtingaanwijzer van de aanhanger defect was zag ze niet dat de tractorbestuurder richting aangaf naar links en besloot deze in te halen. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Autoinbraken

Oosterhesselen Werd er afgelopen nacht ingebroken in een aan het Langbos geparkeerde personenauto. Door een ruitje in te slaan werd de auto geopend. De autoradio-cd-speler en de GSM werden weggenomen.

Oosterhesselen Werd er afgelopen nacht eveneens ingebroken in een aan de Doemakkers geparkeerde auto. Door de portier te verbuigen werd deze geopend en de autoradio-cd-speler en een zonnebril weggenomen.

ODOORN Uit een auto die geparkeerd stond aan de Kamperfoeliestraat werd vannacht een autoradio-cd-speler gestolen. Het slot werd geforceerd.

Woninginbraak

ZUIDLAREN Gisteravond is er ingebroken in een woning aan de Nijslagen. Door een deur te vernielen wisten de daders binnen te komen. Er worden diverse goederen, waaronder een playstation, een koffer en een fotocamera, vermist.