Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 26-02-2003 Persberichten Land van Cuijk

VERDACHT VAN DIEFSTAL BROMFIETS, Cuijk

Dinsdagmiddag is in zijn woonplaats Cuijk een 16-jarige jongen aangehouden. Bij een controle bleek dat de bromfiets van diefstal afkomstig was en dat de jongen een valse naam opgaf. De bromfiets was vrijdag 21 februari gestolen vanaf de Molenstraat in Cuijk. De verdachte is in verzekering gesteld.

VERKEERSCONTROLES, Cuijk

Dinsdag zijn op diverse plaatsen in Cuijk verkeerscontroles gehouden. Er vielen acht bekeuringen voor het overschrijden van de maximum snelheid. Zeven automobilisten droegen geen autogordel en twee bromfietsers droegen geen helm.

DRIE MEISJES AANGEHOUDEN NA ZAKKENROLLEN, Boxmeer

De politie heeft woensdagmiddag drie meisjes uit Utrecht en Nieuwegein, 10 13 en een met nog nbekend leeftijd, aangehouden op verdenking van zallenrollerij. Zij werden betrapt toen zij van een 38-jarige vrouw uit Merselo de portemonnee wisten te rollen. Zij konden aan de hand van het signalement worden opgespoord. De politie vermoedt dat het drietal meer van dergelijk diefstallen op hun conto heeft maar heeft tot nu toe slechts 1 aangifte ontvangen. Zij dringt er op aan dat personen die diezelfde dag in de binnenstad van Boxmeer slachtoffer zijn geworden van zakkenrollerij aangifte doen bij de politie in Boxmeer. De meisjes zijn in verzekering gesteld.