Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 26-02-2003 Persberichten Den Bosch

AANGEH0UDEN OP VERDENKING VAN DIEFSTAL, Den Bosch

Dinsdagmiddag is op de Parallelweg in `s-Hertogenbosch een 33 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij reed in een auto die van diefstal afkomstig was en waarin recent vanaf een bouwplaats in Sint Michielsgestel gestolen gereedschappen lagen. De verdachte is in verzekering gesteld.

STALKING EN BEDREIGING, Den Bosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Den Bosch Zuid een 44-jarige inwoner van Geldrop aangehouden. Hij wordt verdacht van stalking en bedreiging van een 33-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch. De vrouw had in de voorgaande avond tientallen telefoontjes gehad die zij niet beantwoordde. Toen zij uiteindelijk toch een keer opnam werd zij met de dood bedreigd en beloofde de beller bij haar langs te komen om haar het een en ander aan te doen. De politie kon de verdachte in de nabijheid van de woning van de vrouw aanhouden.

LAPTOP GESTOLEN, Den Bosch

Een 29 jarige Bosschenaar reed dinsdag kort na zessen over de Eekbrouwersweg in zijn woonplaats naar huis. Achter op de bagagedrager had hij een tas met laptop bevestigd. Toen een bromfiets met daarop twee hem onbekende personen hem passeerde, werd de laptop van de bagagedrager gerukt.

BEDRIJFSINBRAAK, Drunen

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Thomas Edisonweg in Drunen. Nadat het hekwerk was opengeknipt is men het terrein opgekomen. Vervolgens is een ruit vernield en zijn uit een kantoorruimte enkele computers weggenomen.

HUISVREDEBREUK, Den Bosch

Woensdagmorgen is in een woning aan de Voltastraat in `s-Hertogenbosch een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij was de woning binnen gedrongen door het vernielen van een ruit van de achterdeur. De eigenaar is langere tijd afwezig en de sloten van zijn woning waren vervangen om te voorkomen dat onbevoegden de woning binnen konden. Dat bleek voor de aangehouden verdachte dus geen enkele belemmering.