Provincie Zuid-Holland

Persbericht

21-02-2003
Debatteren met provinciale politici
Doe mee aan het Natuur-Wegendebat op Vliegveld Valkenburg 26 februari 2003

Op woensdagavond 26 februari van 19.30 tot 22.00 uur vindt het debat "Natuur of Wegen?" Plaats, locatie Vliegveld Valkenburg, Wassenaarseweg 75 in Katwijk aan Zee. U wordt uitgenodigd in debat te gaan met de provinciale politici. Dit is het derde debat in de reeks van vijf. Deze debatten worden gehouden in het kader van de provinciale verkiezingen op 11 maart.

natuur of wegen?
Ieder debat gaat over afwegingen waar het provinciebestuur mee te maken heeft. Gastsprekers uit diverse windrichtingen dagen de provinciale lijsttrekkers uit tot debat. Voor het Natuur - Wegendebat worden de politici uitgedaagd door Udo Hassefras, vereniging Natuurmonumenten Zuid-Holland, Paul Langeweg van de ANWB en Bert Mooren, directeur VNO-NCW West.
Het debat gaat over de bereikbaarheid van stad en streek met auto en openbaar vervoer. Het gaat over het voorkomen van files. En over de wens van inwoners om te wandelen en fietsen in een groene omgeving. Soms kiest het provinciebestuur voor meer wegen of behoud van natuur.

meedoen
U kunt zich aanmelden voor diverse debatten via e-mail: verkiezingen2003@pzh.nl of de aanmeldkaart te retourneren die op te halen is bij een bibliotheek in de buurt of uw gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u de verkiezingssite bezoeken: www.zuid-holland.nl . Na 26 februari kunt u zich nog aanmelden voor het debat van 1 maart met de titel: 'Actie of Rust' van 10.00 tot 13.00 uur in Recreatiecentrum de Staver in Middelharnis Sommelsdijk en/of het debat 'Zelf of Samen' tijdens de OpenDag op 8 maart van 14.00 tot 15.00 uur.