Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 27-02-2003 Dagelijks persbericht district Land van Cuijk

WOORDENWISSELING LEIDT TOT STEEKPARTIJ, Cuijk

Donderdagochtend heeft op het Stationsplein in Cuijk een woordenwisseling plaatsgevonden tussen een 30-jarige inwoner van Katwijk (NB) en een 33-jarige inwoner van Cuijk. Daarbij is gestoken met een mes. De 30-jarige Katwijkenaar is gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De 33-jarige Cuijkenaar heeft zich donderdag-middag op het politiebureau gemeld. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De toedracht van de steekpartij is nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak met een team van zes mensen.

POGING GEWAPENDE OVERVAL, Cuijk

Woensdagavond omstreeks 20.30u is een 44-jarige vrouw uit Cuijk, onder bedreiging van een vuurwapen, gedwongen haar geld af te geven. Toen de vrouw aangaf geen geld bij zich te hebben, dwong de man haar het dicht bijzijnde pinautomaat te lopen. Toen de vrouw om-standers probeerde te waarschuwen ging de man er vandoor op de fiets. Politie zoekt nog naar mogelijke getuigen.

ZAKENROLSTERS AANGEHOUDEN, Boxmeer

Woensdagmiddag deed een 38-jarige vrouw uit Merselo bij de politie aangifte van zakken-rollen. De vrouw was zojuist in een winkel aan de Steenstraat in Boxmeer door twee meisjes beroofd van haar portemonnee. De twee meisjes in de leeftijd van 13 en 12 jaar konden op de Raetsingel worden aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.

SNELHEIDSCONTROLES, Landhorst

Tijdens een snelheidscontrole woensdagavond op de De Quayweg en de Gemertseweg zijn in totaal 12 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 121 km/h.