Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 27-02-2003 3e persbericht van donderdag 27 februari 2003 Berichten uit de regio

Eindhoven:Aanhoudingen na autodiefstal
Twee mannen uit Eindhoven (18 en 23 jaar oud) zijn vanmorgen om 10.10 uur op de Wattstraat aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van een bestelauto. De sleutels van de auto werden in de nacht van 24 op 25 februari bij een woninginbraak weggenomen evenals de bestelauto. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten. De bestelbus is voor onderzoek inbeslaggenomen.

Waalre: Man mishandeld
Een man van 43 jaar uit Oosterhout is donderdagochtend mishandeld. Toen hij rond 9.00 uur met zijn auto over de Eindhovenseweg reed, wilde hij ter hoogte van de stoplichten bij de Burgemeester Mollaan naar rechts invoegen. Een automobilist die achter hem reed, stond dat niet toe. De man uit Oosterhout claxonneerde, waarop de andere automobilist uit zijn wagen stapte en naar de auto van de Oosterhouter liep. Door het geopende portierraam gaf hij hem een klap op zijn gezicht, stapte weer in zijn wagen en ging er vandoor.

Veldhoven: Aanhouding na diefstal
Vanmorgen om 08.35 uur is op de Kruisstraat een 35-jarige Veldhovense vrouw aangehouden. Zij zat in een personenauto waaruit een tot nu toe onbekende man kort ervoor gevlucht was en over een muur geklommen was. Dit was gezien door een medewerker van een bedrijf waar was ingebroken. Uit het bedrijf zijn computeronderdelen weggenomen die achter de auto lagen. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De auto is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Sterksel: Snelheidscontrole
Vandaag tussen 13.30 uur en 15.00 uur is er op de Past Thijssenlaan een snelheidscontrole gehouden. 7 automobilisten kregen direct een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/u waar je 80 km/u mag.

Deurne: Controle op de A67
Vandaag is er op de A67 gecontroleerd op de naleving van het inhaalverbod voor vrachtautos. 9 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het inhaalverbod.