Surfers op de woningmarkt
30-01-2003
Experimentpartners gezocht!

Het gebruik van interactieve communicatiemiddelen door deze groep is vanzelfsprekend, soms zullen ze op zoek zijn naar andere 'woonproducten'. Bijvoorbeeld tijdelijk onderdak, of een kamer in het buitenland. De SEV zoekt partners om praktijkexperimenten te starten, speciaal gericht op producten en diensten voor deze surfers op de woningmarkt.
Uitdagend experimentenprogramma starten
In het rapport 'Surfers op de woningmarkt: een toekomstverkenning over starters en wonen' worden toekomstbeelden geschetst over het surfen: het wonen en de woonbeleving van jongeren. De nieuwe concepten die in dat rapport worden gepresenteerd gaan verder dan alleen het denken en werken vanuit de invalshoek 'bouwen en beheren van woningen voor jongeren'.

De SEV wil met belangstellende partijen een uitdagend experimentenprogramma voor jongeren op de woningmarkt starten. Daarvoor zijn drie centrale thema's benoemd:
1. markten en woonproducten voor surfers
2. woonmarketing en toegang tot de markt
3. rijksregelingen: een nieuwe kans

Meedenken en meedoen?
Op donderdag 27 februari 2003 is een bijeenkomst voor belangstellenden over dit programma. Deze vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, vanaf ca. 14.00 uur. Naast een toelichting op de gekozen thema's zal de SEV de planning en ondersteuning van dit experimentenprogramma toelichten.

Voor meer informatie neemt u contact op met Frank Köster, programmabegeleider, via (010) 282 50 50 of per e-mail koster@sev.nl.