Gemeente Nijmegen

Arie Hogendoorn ontvangt gemeentelijke onderscheiding

Sinds 1968 is de heer Arie Hogendoorn adjunct directeur van de mr. Joh. Visserschool. Ter gelegenheid van zijn afscheid ontvangt hij op donderdag 27 februari uit handen van burgemeester mw. dr. G. ter Horst de Zilveren Waalbrugspeld.

Hogendoorn is 35 jaar adjunct directeur van de Mr. Joh. Visserschool, een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Als intake functionaris onderhoudt hij vele contacten met vertegenwoordigers van scholen van voortgezet onderwijs, leerplichtambtenaren en zorginstellingen in Nijmegen en omstreken. Arie Hogendoorn is altijd zeer begaan met de kinderen. Ook veel ouders met probleem kinderen vinden bij hem een gewillig oor. Zelfs in zijn vrije tijd staat hij vaak de ouders te woord die met hun kroost geen raad weten. Hij dwingt bij velen respect af door zijn instelling en zijn manier van werken.

De Zilveren Waalbrugspeld wordt donderdag 27 februari, om 16.30 uur, uitgereikt door burgemeester mw. dr. G. ter Horst, op de Mr. Joh. Visserschool te Nijmegen