Politie Midden- en West Brabant

Persbericht District Breda

vrijdag 28 februari 2003

Gewapende overval supermarkt

BREDA - Vanmorgen is rond 08.00 uur een supermarkt in de Jorisstraat in Breda overvallen. De twee donkere daders, waarvan er een een vuistvuurwapen had, gingen er zonder buit vandoor. De kluis bleek beveiligd te zijn en kon niet worden opengemaakt. De daders kwamen de supermarkt binnen op het moment dat er goederen werden gelost. De auto waarin de overvallers wegreden, een Opel Corsa met het kenteken DR-FB-43, bleek vorige week vanaf de Roeselaerestraat te zijn ontvreemd. De politie heeft de gestolen vluchtauto nog niet teruggevonden.

Inwoners Bavel aangehouden voor openlijk geweld

BREDA - Een 21 en 20 jarige man uit Bavel zijn vannacht door de politie aangehouden omdat ze amkok maakten met klanten in een broodjeszaak in de Torenstraat in Breda. Buiten zou er op straat nog gevochten zijn en had een van de twee een slachtoffer, terwijl die op de grond lag, in zijn rug geschopt hebben geschopt. Een meisje dat er tussensprong kreeg een klap in het gezicht. De openbare orde dienst van de politie die het tumult zag heeft de twee inwoners uit Bavel aangehouden en een proces-verbaal gegeven voor openlijk geweld.

Alcoholcontrole

BREDA - Tijdens een gisteravond gehouden alcoholcontrole in Princenhage, Ruiterbos zijn door de politie van het team Tuinzigtlaan 6 automobilisten meegenomen voor een blaasproef. In totaal werden 305 automobilisten gecontroleerd. Vier automobilisten bleken net niet te diep in het glaasje te hebben gekeken. Eén kreeg een dagvaarding de ander een geldboete.

Bron: R.v.Kuik