Gemeente Moerdijk


TIP TOP SAILING KRIJGT TWEE EXTRA BOXEN IN JACHTHAVEN WILLEMSTAD

Tip Top Sailing is een watersportbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van zeilboten en het geven van zeilcursussen. Door de groei van het bedrijf is er een ruimteprobleem ontstaan voor de les en verhuurvloot van Tip Top Sailing. De huidige 5 boxen voor de opslag van 12 boten is daarom te beperkt. Aan het watersportbedrijf worden twee extra boxen voor de opslag van zeilboten toegekend.

Tip Top Sailing is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, dat zorgt voor inkomend toerisme in Willemstad. Toeristen uit binnen- en buitenland komen naar Willemstad om een zeilcursus te volgen of een zeiljacht te huren. Het watersportbedrijf draagt bij aan een grotere naamsbekendheid van Willemstad door landelijke en internationale promotie van het bedrijf via onder andere beurzen en internet.

Bovendien gaan veel klanten van Tip Top Sailing naar Willemstad om te winkelen, boodschappen te doen of uit eten te gaan. Hierdoor is het bedrijf een belangrijke ondersteuning voor de al gevestigde ondernemingen in Willemstad.