PinkRoccade NV

P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 28 februari 2003

PinkRoccade wint prijs met workflow applicatie HIP

Gisteren, 27 februari 2003, heeft PinkRoccade Sociale Zekerheid, samen met UWV, de Editor's Choice award van de verkiezing "VIP applicatie van het jaar 2002" in ontvangst genomen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Bataviawerf in Lelystad werden de prijzen voor de 10e keer uitgereikt. De verkiezingen werd georganiseerd door het maandblad VIP, vakblad voor documentmanagement. Dit jaar streden 16 leverancier om de VIP awards.

Juryrapport
Voor de zogenaamde editor's choice, de prijs toegekend door de redactie van VIP, beoordeelt de redactie de genomineerde applicatie op aspecten als innovatief, creativiteit, complexiteit, omvang, return on investment en reproduceerbaarheid. Het officiële juryrapport luidde als volgt: 'De gerealiseerde toepassing met een gedegen basis van case handling, workflowmanagement en documentmanagement technologie, een terugverdientijd - zelfs bij een investering van 1,8 miljoen euro - van minder dan een jaar, de eigen ontwikkelingen, de impact op het primaire proces van de organisatie, de omvang van de toepassing en de beoogde - en gerealiseerde - doelstellingen hebben ertoe geleid dat de toepassing van genoemde technologieën bij UWV/Gak in samenwerking met PinkRoccade Sociale Zekerheid en Pallas Athena door de redactie van VIP Vakblad voor Documentmanagement in de verkiezing VIP Applicatie van het Jaar 2002 is onderscheiden met de 'Editor's Choice.'

HIP
PinkRoccade Sociale Zekerheid had zich voor deze verkiezing ingeschreven met de applicatie HIP (Hulp bij Informatie en Proces). De applicatie is gebouwd voor de afdeling Bezwaar en Beroep van UWV en gebaseerd op FLOWer, een case management en workflow managementsysteem geleverd door Pallas Athena. Het HIP-systeem ondersteunt en bewaakt vijf complexe processen waarmee per jaar zo'n 55.000 bezwaar-, beroeps- en hoger beroepsschriften op beschikkingen met betrekking tot werknemersverzekeringen worden afgehandeld. Het systeem ondersteunt het volledige werkproces, van administratief medewerker tot jurist, op 28 locaties van UWV/Gak afdeling Bezwaar en Beroep.

PinkRoccade Sociale Zekerheid
PinkRoccade Sociale Zekerheid is de ICT-dienstverlener in de sociale zekerheid. Op verzoek van klanten ontwikkelt, implementeert, exploiteert en beheert PinkRoccade Sociale Zekerheid informatiesystemen. Het gaat hierbij veelal om grote en complexe toepassingen, zoals administraties van overheidsinstellingen, pensioenfondsen, sociale zekerheidsorganisaties, banken, verzekeraars, arbodiensten, reïntegratiediensten, uitvoeringsinstellingen en werkgeversgerichte brancheorganisaties.

=/=/=/=/=/=/=/=