Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-02-2003 Persbericht district Aa & Dommel

TWEE VERDACHTEN SCHIETPARTIJ LANGER VAST, Boxtel

De beide verdachten welke eerder door de politie waren aangehouden inzake de schietpartij te Boxtel op 15 februari, zijn op woensdag in gevangenhouding gegaan. Aanleiding tot de schietpartij was een treffen in het criminele milieu, kennenlijk verschilde men van inzicht over handel in verdovende middelen. Een van de vermoedelijke daders is waarschijnlijk gevlucht naar het buitenland. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

HARDDRUGS, Schijndel

Vanmiddag heeft de concierge van een middelbare school aan de Putsteeg in Schijndel een 16-jarige leerling betrapt op het in bezit hebben van xtc-pillen. De jongen uit Sint Oedenrode had 25 pillen in zijn bezit. De school schakelde meteen de politie in. De jongen is aangehouden door de politie en in verzekering gesteld.

SCHENNISPLEGER BEKENT 10 ZAKEN, Boxtel

De 23-jarige Vughtenaar die vorige week vrijdag is aangehouden op de Molenwijkseweg in Boxtel heeft bekend dat hij 10 andere keren ook schennis heeft gepleegd..De man bevredigde zich zelf in zijn auto terwijl hij naast een aantal fietsters op de Molenwijkseweg reed. Op basis van getuigenissen kon de man door aanwezige agenten aangehouden worden.

RIJZADELS WEG, Sint Michielsgestel

Donderdag zijn uit een paardenstal aan de Genenberg twee paardenzadels, een paardentuig en een motorzaag weggenomen.

AUTODIEF BETRAPT, Boxtel

Vanochtend vroeg heeft de politie op de Kapelweg een man in een gestolen auto aangetroffen. De 28-jarige man uit Dordtrecht had de auto even daarvoor in Oisterwijk gestolen. De man is ingesloten in het Tilburgse politiebureau. De man bleek ook niet teruggekeerd van verlof uit de gevangenis.

AUTO WEG, Schijndel

Aan de Anemoonstraat is vanochtend vroeg een auto gestolen. De eigenaar had de auto gestart maar moest nog even naar binnen. Toen hij terugkwam zag hij een vreemde man achter het stuur zitten. De man trok de deur open en pakte de man vast, maar die begon met de auto te rijden. Na enkele tientallen meters moest de man de auto loslaten, en kwam hierbij ten val. De auto reed weg richting Papaverstraat. De man rende de auto nog achterna en zag hem de Distelstraat inrijden. Het gaat om een zwarte Volkwagen Passat Stationwagon met het kenteken 44-FV-XS.

MOTOR GESTOLEN, Biezenmortel

Uit de garage van een huis aan de Rijetdonckstraat is vannacht een gele Suzuki 1000 TLR motorfiets met het kenteken MG-DT-04 weggenomen.