Partij van de Arbeid

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 25 februari 2003

Meer Rood op straat in Overijssel

In januari gingen alle PvdA-politici dag in dag uit het land in. Daar gaat de PvdA tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen mee door. In maart voeren lokale en provinciale politici samen met andere PvdA-ers campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Tweede-Kamerleden, Kandidaat Eerste-Kamerleden en vele andere PvdA-ers gaan met bussen het land in onder de titel "Meer Rood op Straat" om de campagnes in de provincies te ondersteunen.

Vrijdag 28 februari brengen de PvdA-ers een bezoek aan Enschede. Ze verzamelen zich rond 13.15 uur bij de stationsrestauratie van het NS station. Hier gaan zij in twee groepen uiteen.

Het eerste team brengt een bezoek aan de Universiteit Twente. De PvdA-ers arriveren hier om 13.45 uur. Nadat ze op de campus flyers hebben uitgedeeld, nemen zij deel aan een rondetafelgesprek over huisvesting van jongeren en studenten. Na het rondetafelgesprek, om 15.30 uur, gaan de PvdA-ers al flyerend naar het NS station Enschede Drienerlo. Om 16.30 uur komen zij aan op het Centraal Station in Enschede.

Het tweede team gaat om 13.45 uur met de trein naar station Eschmarke. Aansluitend gaan de PvdA-ers per fiets naar informatiecentrum De Eschmarke. Hier wordt gesproken over Ruimtelijke Ordening en Ecologie. Aansluitend, om 15.30 uur, vertrekt de PvdA-delegatie per fiets naar Activa, alwaar men in gesprek gaat over werk en inkomen. Het tweede team komt eveneens om 16.30 uur aan op het Centraal Station. Samen met de overige PvdA-ers delen zij folders uit en gaan met reizigers in gesprek.

Om 18.00 uur eten de PvdA-ers in de mensa van de Universiteit Twente (gebouw 10). Studenten en andere belangstellenden kunnen bij de Kamerleden aanschuiven.



Partij van de Arbeid