Ingezonden persbericht

Persbericht

On line supplies bestellen in webshop Neopost

Almere, 27 februari 2003 -- Neopost BV - Nederlandse dochteronderneming van Europees marktleider op het gebied van post- en documentverwerking Neopost SA - biedt haar klanten sinds kort de mogelijkheid om via de Neopost-website supplies aan te schaffen. Nadat een klant zich met zijn inlognaam op de site heeft aangemeld, kan hij snel, gemakkelijk en veilig de gewenste artikelen bestellen.

In de webshop zijn alle producten overzichtelijk ingedeeld in categorieC+n, zodat een klant snel het product kan vinden dat hij wil bestellen. De klant vult achter het artikel in hoeveel exemplaren hij wil bestellen, waarna de bestelling in het 'winkelwagentje' wordt gezet. Vervolgens hoeft hij alleen nog maar op 'Bestel' te klikken. Per e-mail krijgt hij een opdrachtbevestiging toegestuurd. Als de bestelling voor 10 uur 's ochtends wordt gedaan, worden de artikelen de volgende dag afgeleverd. Het bestellen van supplies via de webshop van Neopost is niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook voordelig. Elke maand kunnen klanten profiteren van een speciale aanbieding.

Lilian Siepman, Marketing Manager Neopost BV: "Voorheen bestelden klanten hun supplies veelal bij onze servicemonteurs, maar de technische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat het steeds minder vaak nodig is dat een servicemonteur bij een klant langsgaat. Een goede reden dus voor het bieden van een andere mogelijkheid om supplies aan te schaffen. Een voordeel van een webshop is dan dat een klant zijn bestelling kan doen op een voor hem geschikt moment. Verder merkten we dat onze klanten behoefte hadden aan meer informatie over onze producten en diensten. Een webshop is een zeer inzichtelijk medium dat uitermate geschikt is om je klanten meer informatie en een betere dienstverlening te bieden."

Zie