Numico NV

Persbericht

Numico tekent intentieverklaring voor de verkoop van Unicity

Zoetermeer, 28 februari 2003 - Koninklijke Numico N.V. maakt bekend dat een intentieverklaring is getekend voor de verkoop van Unicity Network aan Activated Holdings LLC., een particuliere investeringsmaatschappij. De overdracht zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2003 worden afgerond.

Unicity Network, gevestigd in Utah (Verenigde Staten) is een netwerk marketing organisatie gespecialiseerd in voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging. De omzet in de eerste negen maanden van 2002 bedroeg EUR 208 miljoen.

Jan Bennink, CEO van Numico: "De verkoop van Unicity past in ons beleid om de aandacht te richten op onze kernactiviteiten babyvoeding, klinische voeding en GNC, zoals aangekondigd in november 2002. Dit ter ondersteuning van onze doelstelling om een snelgroeiende onderneming in gespecialiseerde voedingen met hoge marges te worden."

Activated Holdings LLC. is een particuliere investeringsmaatschappij, gevestigd in New York.

Koninklijke Numico N.V. is marktleider in gespecialiseerde voedingen waaronder babyvoeding, klinische voeding en GNC (voedingssupplementen). De onderneming is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 29.500 medewerkers (www.numico.com).


---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. 079 353 9765 Kon. Numico N.V. Investor Relations Jacqueline van der Klift tel. 079 353 9003


---- --