Ingezonden persbericht


Persbericht Ome Joop s Tour

Datum: 18 februari 2003


Onderwerp: Inschrijving Ome Joop s Tour start op 1 maart
Van 20 tot en met 30 juli gaat Ome Joop s Tour voor de 53-ste keer door Nederland.

Ieder jaar fietsen er 168 jeugdigen in een op de Tour de France lijkende karavaan door een gedeelte van Nederland. Toch is deze unieke fietsvakantie geen snelheidswedstrijd, maar een vakantie voor jongens en meisje om van te genieten. Ome Joop s tour bezoekt onderweg bekende attracties en deelnemers doen samen leuke en sportieve dingen. De combinatie van vakantie en samen iets doen is erg belangrijk bij Ome Joop s Tour.

Ome Joop s Tour vertrekt op 20 juli in Arnhem en gaat dan Harderwijk (Dolfinarium), Slagharen (Ponypark), Assen (TT circuit). Dan gaat het met bussen naar Brabant naar Loon op Zand, Kaatsheuvel (Efteling), Boxmeer (wielerprofronde), Papendal en dan finish in de Arnhemse Rijnhal op 30 juli.

Meegaan met Ome Joop s Tour kost slechts 90 Euro en daarvan krijgen de deelnemers eten, drinken, snoep en iedere dag zakgeld. Deelnemers met een Arnhem Card krijgen een fikse korting. Op de website, www.omejoopstour.nl, staan verslagen en foto s van de afgelopen jaren en is ook te lezen hoe enthousiast de jeugd is om deel te nemen aan deze unieke jeugdfietsvakantie door Nederland.

Inschrijven kan vanaf 1 maart, voor meisjes en jongens in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar. Telefonisch kan een aanmeldingsformulier worden aangevraagd bij Joop Legerstee telefoonnummer 026 445 11 53.

Jongeren ontmoeten elkaar in Ome Joop s Tour

Voor meer informatie kunt u vanaf 22 februari contact opnemen met:

Marcel Legerstee

Stichting Ome Joop s Tour

Postbus 711

6800 AS Arnhem

Telefoon 026 362 87 02

Mobiel 0655 563 139

Email info@omejoopstour.nl

Internet www.omejoopstour.nl