Gemeente Vlaardingen


18-02-2003

Marnixplantsoen op de schop: bijeenkomst op 1 maart

De Gemeente Vlaardingen heeft grootse plannen voor het Marnixplantsoen. Dit groene hart van de Westwijk moet namelijk nodig op de schop. De gemeente nodigt daarom alle bewoners van de Westwijk uit om op zaterdag 1 maart te komen praten over de nieuwe inrichting van het Marnixplantsoen.

Het Marnixplantsoen biedt op een aantal plekken een ontoegankelijke en onveilige indruk. Er is wateroverlast en ook de kwaliteit van de beplanting laat hier en daar te wensen over.
Daarom wil de gemeente het park grondig opknappen. En het liefst samen met de bewoners. Sommige onderdelen liggen natuurlijk vast. Het park is niet een witte vlek waar je zomaar allerlei nieuwe dingen neer kunt zetten of planten. Maar er zijn nog heel wat zaken waar bewoners een belangrijke stem in kunnen hebben.

Bijeenkomst op 1 maart
Graag wil de Gemeente Vlaardingen met Westwijkers overleggen over de mogelijkheden van het toekomstige wijkpark. Daarom nodigen wij iedereen van harte uit voor de komende bewonersbijeenkomst op zaterdag 1 maart aanstaande om 11.00 uur, in de aula van de VOS aan de Claudius Civilislaan 41. Gebiedsmanager Wim Boot zal dan kort uitleggen wat belangrijk is voor de gemeente. Ontwerper Wouter Vroom geeft een korte uitleg over wat er zoal mogelijk is. Daarna willen we samen met u het park in om nog eens van dichtbij te bekijken waar verbetermogelijkheden zijn. Uiteraard zorgen wij voor een lekkere bak koffie.
Mogen wij op uw aanwezigheid rekenen?