Ingezonden persbericht


POPCENTRUM PODIUM

h a r d e n b e r g

PERSBERICHT

23 februari 2003

'The Alarm', 'Paradise Lost', 'Saga' en Genesiszanger Ray Wilson on stage

PODIUM HARDENBERG BOMVOL TOPACTS

Na Berlijn (23-2) en Hamburg (25-2) is donderdag 27-2 de beurt aan Podium Hardenberg. The Alarm, feat. Mike Peters, live on stage! Ondanks het feit dat ze nooit een groot platencontract tekenden heeft The Alarm, opgericht door leadzanger/gitarist Mike Peters, maar liefst veertien top 50 hits, zeven zeer succesvolle albums en meer dan 50 miljoen verkochte platen achter haar naam staan. Aanvang 20.30 uur.

Een dag later, op vrijdag 28-2, bestijgen de metalbands Paradise Lost , Samaël, Cathedral, Autumn, Without Face en Tapping the Vein het grote podium voor de 2003-versie van 'Metalfest'. De stem van Paradise Lost-zanger Nick Holmes zal ook vanavond bij iedereen door merg en been klinken en de ervaringen en experimenten van de individuele leden van Samaël zullen niet het enige zijn waar de bezoekers over na gaan praten. Popcentrum Podium blijkt nog steeds de perfecte locatie te zijn waar musici en metalliefhebbers elkaar ontmoeten. Aanvang 19.00 uur.

Zaterdag 1 maart is een echte topdag want voor een optreden van de Canadese band Saga kunnen de fans maanden van tevoren al warmlopen omdat een optreden altijd gepaard gaat met een overweldigende show waarbij perfectie hoog in het vaandel staat. Een theatrale rol daarbij is weggelegd voor zanger Michael Sadler die met zijn ontspannen performance gemakkelijk het publiek bereikt en sceptici op het randje van de stoel krijgt. Naast supportband ACT uit Zweden, heeft Podium nog een geweldige surprise in petto: Er is een gastoptreden (solo) van zanger Ray Wilson van Genesis, de opvolger van Phill Collins. Wilson zong daarvoor in de band Stillskin en heeft tot nu toe 1 album met Genesis opgenomen: Calling All Stations. Aanvang 20.30 uur.

Tenslotte is er zaterdagavond vanaf 23.00 uur alweer het derde deel van de partyserie 'Goede tijden, Slechte tijden', waarin GTST-sterren ons een avondje komen helpen in de bediening. Vanavond met twee ab-so-lu-te toppers: Aukje van Ginniken (in het eggie heet ze Charlie Fischer) & Rik de Jong. Rik de Jong is eigenlijk Ferri Somogyi... of andersom.

Meer info op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.