Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-02-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 01 maart
Radio 2 - 16.00 uur

Tros muziekcafÉ met time bandits, will tura en plattÈl

TROS MUZIEKCAFÉ begint de nieuwe maand goed. Hadassah de Boer ontvangt zaterdag 1 maart onder meer Time Bandits, Will Tura, Plattèl en een deel van de cast van de musical 'Sinatra'.

De Nederlandse band Time Bandits scoorde in de jaren tachtig grote hits met 'Listen to the man with the golden voice', 'I'm only shooting love' en natuurlijk 'I'm specialized in you'. Niet alleen in Nederland maar ook ver buiten de landsgrenzen was de band van Alides Hidding een begrip. Zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ een tripje 'down memory lane' met Time Bandits.

De Vlaamse crooner Will Tura zit al meer dan veertig jaar in het vak. Tura nam zijn meest recente album 'De mooiste droom' met het London Philharmonic Orchestra op in de beroemde Abbey Road Studio's in Londen. Tura zingt zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ een aantal nummers.

De veelzijdige Nederlandse zangeres Plattèl heeft net een nieuw album uit getiteld 'Journey of Life'. Het is een cd waarop popmuziek is gemengd met onder andere triphop en jazz-dance tot een bijzonder geheel. Plattèl brengt zaterdag live een aantal nummers ten gehore.

Musicalliefhebbers kunnen zaterdag hun hart ophalen want dan ontvangt Hadassah een deel van de cast van de succesvolle Nederlandse musical 'Sinatra'. Verder besteedt TROS MUZIEKCAFÉ in de Uittip aandacht aan Art Rotterdam 2003 en de Rotterdamse Museumnacht. Hadassah praat hierover met Peter Schuiten. Tevens ontvangt Hadassah sportgast Daniel Sabanovic. Deze karate-expert vertelt uitgebreid over zijn sport. Elke zaterdagmiddag komt TROS MUZIEKCAFÉ tussen 16.00 en 18.00 uur live vanuit Studio de Plantage in Amsterdam (naast Artis). Het programma is te beluisteren via Radio 2 en publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.Ingezonden persbericht