GEORGIA-PACIFIC

Play Theater warmt Rotterdam op voor Songfestival

Lotus Play Theater warmt Rotterdam op voor de finale van het Nationaal Songfestival.

Rotterdam, 28 februari 2003 - Voorafgaand aan de finale van het Nationaal Songfestival in Ahoy', zal op zaterdag 1 maart het kleinste theater van Nederland in Rotterdam staan. Rotterdammers kunnen hier overdag hun favoriete liedjes uit volle borst meezingen ondersteund met karaoke. Het theatertje is een initiatief van Lotus toilet- en keukenpapier. Het theater draagt dan ook de naam 'Lotus Play Theater' en heeft de afmeting van een ruim toilet. Lotus wil op deze manier het Rotterdamse publiek alvast in songfestivalstemming brengen en nodigt iedereen vanaf 12.00 uur uit op de markt op de Binnenrotte (nabij station Blaak).

Van elk optreden wordt een digitale foto gemaakt die de volgende dag op de website www.derolvanjeleven.nl te zien zal zijn. De winnaar van de dag wint een jaar lang gratis Lotus toiletpapier. Het Lotus Play Theater opent al vanaf 12.00 uur haar deuren. Vanaf die tijd wil Lotus het Rotterdamse publiek alvast de sfeer van het songfestival 'live' laten proeven en zo een feestje organiseren voor alle muziekliefhebbers die niet tijdens de finale in Ahoy' aanwezig zullen zijn.

Over Georgia Pacific.
Georgia-Pacific Nederland BV is onderdeel van Georgia-Pacific Inc., dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Atlanta, de Verenigde Staten. Georgia-Pacific is een van de leidende producenten in tissue-, verpakkings-, papier- en bouwproducten met een jaarlijkse omzet van meer dan $25 miljard. Bij Georgia Pacific werken 71.000 werknemers op 600 vestigingen in Noord-Amerika en Europa. Georgia-Pacific Nederland BV is gevestigd in Cuijk en producent van de bekende A-merken Lotus, Demak'Up en Lotus Professional. In 2002 scoorde Lotus als beste in de keukenrollentest van het kritische consumentenprogramma Kassa van de VARA.

Noot voor de redactie,