Provincie Zuid-Holland

Persbericht

27-02-2003
Debatteren met provinciale politici
Doe mee aan het 'Actie-Rust'-debat in Alphen aan den Rijn op 1 maart 2003

Op zaterdagochtend 1 maart 2003 van 10.00 tot 13.00 uur vindt het debat "Actie of Rust?" plaats, locatie Golden Tulip Hotel Toor, Stationsplein 2 in Alphen aan den Rijn. In eerdere uitnodigingen was sprake van een locatie in Middelharnis maar vanwege omstandigheden wordt dit debat in Alphen aan den Rijn gehouden. U wordt uitgenodigd in debat te gaan met de provinciale politici. Dit is het vierde debat in de reeks van vijf. Deze debatten worden gehouden in het kader van de provinciale verkiezingen op 11 maart.

actie of rust?
Ieder debat gaat over afwegingen waar het provinciebestuur mee te maken heeft. Gastsprekers uit diverse windrichtingen dagen de provinciale lijsttrekkers uit tot debat. Voor het debat "Actie of Rust" worden de politici uitgedaagd door Kees van Wijk, directeur Zuid-Hollands bureau voor Toerisme en Thijs Stekelenburg, beleidsmedewerker van de Milieufederatie Zuid-Holland. Het debat gaat over natuur en recreatieve voorzieningen in Zuid-Holland. Moeten we natuur juist met rust laten? Of is de Zuid-Hollandse natuur juist geschikt voor vertier en optimaal gebruik?

meedoen
U kunt zich aanmelden, is niet vereist, voor diverse debatten via e-mail: verkiezingen2003@pzh.nl of de aanmeldkaart te retourneren die op te halen is bij een bibliotheek in de buurt of uw gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u de verkiezingssite bezoeken: www.zuid-holland.nl.
Na 1 maart kunt u nog meedoen aan het debat "Zelf of Samen" die tijdens de Open dag van het provinciehuis van 14.00 tot 15.00 uur plaatsvindt.