Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Apeldoorn, 28 februari 2003

Apenheul viert carnaval!

Morgenmiddag, 1 maart, viert ook Apenheul carnaval. Tijdens de carnavalsoptocht zullen de Apenheul-characters Stoffer en Blikkie 100 kaartjes uitdelen voor een gratis bezoek aan het apennatuurpark in Apeldoorn.

Vrijkaartjes
Tijdens de optocht worden 100 vrijkaartjes weggeven door Stoffer en Blikkie. De kaartjes zijn speciaal voor de jonge carnavalsvierders van 3 tot en met 9 jaar. Vanaf 1 april is Apenheul weer open en kunnen de vrijkaartjes worden gebruikt voor een dagje-uit naar Apenheul. De kaartjes zijn geldig tot met 31 oktober dit jaar.

Stoffer en Blikkie
Stoffer en Blikkie zijn de twee park-characters van Apenheul. Het zijn twee doodshoofdaapjes die van oorsprong in Zuid-Amerika leven. En wie aan Zuid-Amerika denkt, denkt ook aan Rio de Janeiro, de carnavalsstad bij uitstek! In Apenheul amuseren Stoffer en Blikkie de bezoekers op een vrolijke manier. Hierbij is aandacht voor de huisregels van Apenheul, zoals het niet aaien en niet voeren van de apen, en laten zij zien dat Apenheul staat voor een schoon milieu en een gezonde natuur.

/////Ingezonden persbericht