GroenLinks

GroenLinks Tweede-Kamerfractie Nieuwsbrief 28 februari 2003 14:45
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GroenLinks in actie voor jongerenhuisvesting en tegen vliegoverlast

(28 februari 2003)

Femke Halsema voert zaterdag met Ineke van Gent actie voor jongerenhuisvesting in Zaandam. Maandag voert zij actie tegen de overlast door vliegverkeer met Wijnand Duyvendak.

Femke Halsema en Ineke van Gent zijn zaterdag 1 maart vanaf 11.45u in Zaanstad om te pleiten voor meer woningen voor jongeren. Met Bart Heller, de lijsttrekker van GroenLinks Noord-Holland, slaan zij symbolisch een eerste paal om het pleidooi voor meer jongerenwoningen kracht bij te zetten. Daarna zal Femke Halsema een aantal voorstellen presenteren om de woningnood onder jongeren te bestrijden.

Plaats: Gedempte Gracht (bij Ankersmidplein), Zaandam Tijd: vanaf 11.45u

Op maandag 3 maart zal Femke Halsema een bezoek brengen aan vliegveld Lelystad. Daar zal zij een kritisch plan presenteren over de regionale en kleine luchtvaart. Vervolgens zal zij naar Assen reizen voor een debat met Hans Haerkens (werkgevers) Cor Uitham ( FNV-Noord) en Reinder Hoekstra (Milieufederatie Drenthe) over economie en milieu bij ontwikkelingen in Noord-Nederland.

Programma:
10.00 uur: Presentatie door Femke Halsema en Wijnand Duyvendak van een plan voor de regionale en kleine luchtvaart in Nederland, in de hal van vliegveld Lelystad. 11.00 uur: Korte ontmoeting met de Commissaris van de Koningin op het provinciehuis. Van de provincie wordt een kritischer houding ten aanzien van de luchthaven gevraagd. 13.00 uur: Debat Nassaucollege, Groen van Prinsterenlaan, Assen


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -