Politie ZeelandW-1416-2003 ALCOHOLCONTROLE


In Middelburg werd vrijdag tussen 17.00 uur en 22.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Kleverskerkseweg en de Looierssingel waarbij van 189 bestuurders een blaastest werd afgenomen.
5 Bestuurders hadden te veel alcohol gedronken en kregen een proces-verbaal, waarvan 1 bestuurder keerde bij het zien van de controle maar deze kon toch worden achterhaald. Verder werden nog de volgende bekeuringen uitgeschreven: 2x voeren mistlichten, 4x niet dragen van de autogordel en 1x voor het mobiel bellen achter het stuur.


Z-1417-2003 ONDER INVLOED

Een 31-jarige automobilist uit Terneuzen is vrijdag rond 22.00 uur in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij trok de aandacht doordat hij opvallend langzaam en slingerend over de Provinciale Weg N253 reed waarop hij een stopteken kreeg. Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 2x de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij kreeg hierop een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.


W-1418-2003 INBRAAK KLEDINGZAAK

In een kledingzaak in de Sint Jacobsstraat te Vlissingen is vrijdag rond 23.45 uur ingebroken.
Uit het pand werden enkele kledingstukken t.w.v. enkele tientallen guldens weggenomen. Braakschade is onbekend.


O-1419-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 30-jarige automobilist uit Burgh Haamstede is in de nacht van vrijdag/zaterdag op de Julianastraat te Zierikzee het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en ontving hij een dagvaarding.


Z-1420-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 35-jarige automobilist uit Hulst is in de nacht van vrijdag/zaterdag op de Dubbele Poort in zijn woonplaats het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 4x de toegestane hoeveelheid had genuttigd. Hij kreeg een proces-verbaal en moest tevens zijn rijbewijs inleveren.

Politie Zeeland