Ingezonden persbericht

Eerste online winkel voor zonnebanklampen van start

HEERHUGOWAARD, 20030227 -- ALPHEN AAN DE RIJN / HEERHUGOWAARD, maart 2003 - Op 1 maart gaat Internet Selling Service in samenwerking met de marktleider in zonneapparatuur Alisun Europe van start met de eerste online winkel voor zonnebanklampen, www.snelbruinlamp.nl. Op deze site kunnen zonnebanklampen voor elk merk en type zonnebank worden besteld. Bestellingen via de site worden door de bezorgdienst van www.snelbruinlamp.nl in heel Nederland thuisbezorgd.

De site www.snelbruinlamp.nl is de eerste internetwinkel die zich volledig op de verkoop van zonnebanklampen richt. Op de site zijn verschillende typen TL-lampen, hogedruk lampen en lampstarters van onder andere de merken Philips, Cosmedico en het eigen Snelbruinlamp.nl merk te bestellen.

Het online bestellen van zonnebanklampen via de site biedt een aantal voordelen. Het is vaak lastig om de TL-lampen, die doorgaans 1,80 meter lang zijn, zelf veilig in de auto te vervoeren. Bovendien worden de lampen thuis afgeleverd door de bezorgdienst van www.snelbruinlamp.nl. Ook biedt www.snelbruinlamp.nl mensen de mogelijkheid om hun oude zonnebanklampen door te laten meten zodat ze weten of deze aan vervanging toe zijn.

Voor mensen die een Alisun zonnebank of -hemel bezitten biedt de www.snelbruinlamp.nl, door de samenwerking met Alisun, een extra dienstverlening. Zij kunnen ervoor kiezen om de lampen die thuis worden afgeleverd eveneens laten monteren. Hiervoor wordt dan gebruik gemaakt van de professionele Alisun Servicedienst.

Snelbruinlamp.nl hanteert een veilige en makkelijke betaalwijze. Bestellingen worden betaald bij aflevering nadat alles in orde is bevonden.

Het beheer en de commerciële invulling van de www.snelbruinlamp.nl wordt verzorgd door de Internet Selling Service. Deze organisatie heeft een ruime ervaring met de verkoop van producten op internet en beheert onder andere de zeer succesvolle internetsite www.internetshop.nl. Deze internetwinkel is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste witgoed leveranciers op internet. Daarnaast beheert Internet Selling Service ook de internetsite www.zonnebank.nl, een site voor zonneapparatuur.Ingezonden persbericht