Circuit Park Zandvoort

= recent gewijzigd

Final 6 sluit winter kampioenschap op Zandvoort af

20 February 2003 - Zondag 2 maart wordt het Winter Endurance Kampioenschap afgesloten met The Final 6 op Circuit Park Zandvoort. De zes uur durende autorace start om elf uur in de ochtend en de finishvlag valt derhalve s middags vijf uur. De toegang tot duinen en rennerskwartier is gratis, terwijl een parkeerplaats achter de hoofdtribune vijf Euro kost.

Het duo Rob Karst/John de Vos met Renault Clio, gaat stevig aan de leiding na vier wedstrijden in het Winter Endurance Kampioenschap. De beide teamgenoten kunnen zich echter geen misstap veroorloven. Met zes punter achterstand heeft het Seat Ibiza-tweetal Robert Aarst en Herman de Jager nog zeker uitzicht op de titel. Vader en zoon Frankenhout weten hun BMW 325i vooralsnog op de derde plaats. Henk Thuis en Paulien Zwart verzaakten de laatste twee races na tweemaal de zege te hebben behaald in de eerste twee wedstrijden. Een voorlopige vierde positie is hun deel in de titelstrijd.

Een deelnemerslijst is nog niet voorhanden, daar de inschrijving voor The Final 6 pas sluit op de ochtend van het evenement zelf. De deelnemende automobielen komen uit in de volgende klassen: +2000cc, tot 2000cc, BMW Compact Cars en Seat Ibiza Tdi. De organisatie is in handen van de Stichting DNRT en Circuit Park Zandvoort.

Klik hier voor het tijdschema van The Final 6

Alle rondetijden op Internet

Festival of Speed op Zandvoort

Final 6 sluit winter kampioenschap op Zandvoort af

Speciaal voor Nederlandse F1 fans!

Zandvoort publiceert racekalender 2003

© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort