Ingezonden persbericht

Vogel-beurs Sluiskilse vogelvrienden

De laatste vogelbeurs van dit seizoen

SLUISKIL, 20030224 -- De Sluiskilse Vogelvrienden organiseren ieder jaar 6 grote vogelbeurzen, nl. vanaf de maand oktober t/m de maand maart. Iedere keer de eerste zondag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur. Op onze vogelbeurzen is iedereen welkom, men hoeft niet persé lid te zijn van een vereniging en de toegang is altijd gratis. Op onze vogelbeurzen is er de gelegenheid om vogels te kopen en te verkopen of te ruilen met andere vogelkwekers uit heel Zeeuws Vlaanderen en Omstreken. Een vogelopkoper is ten alle tijden aanwezig, aan wie men vogels kan verkopen en bij wie men vogels kan kopen.

Voorzitter: Hans van der Linden
Drostlaan 48
4541 ES Sluiskil Fax / Tel: 0115-471660 Mobiel : 06-20964139 E-mail : hvdlinden@zeelandnet.nl

Sluiskil, 24 februari 2003

Geachte Redactie,

Hierbij doe ik U een e-mail toekomen, met het verzoek of U, in deze week voor zondag 2 maart een berichtje wilt meenemen via Uw mogelijkheden, voor onze vogelbeurs,
De Sluiskilse Vogelvrienden organiseren ieder jaar 6 grote vogelbeurzen, nl. vanaf de maand oktober t/m de maand maart.
Iedere keer de eerste zondag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur.

Op onze vogelbeurzen is iedereen welkom, men hoeft niet persé lid te zijn van een vereniging en de toegang is altijd gratis. Op onze vogelbeurzen is er de gelegenheid om vogels te kopen en te verkopen of te ruilen met andere vogelkwekers uit heel Zeeuws Vlaanderen en Omstreken. Een vogelopkoper is ten alle tijden aanwezig, aan wie men vogels kan verkopen en bij wie men vogels kan kopen. Ook zijn onze beurzen een prachtige gelegenheid om op de zondagmorgen eens gezellig over de hobby, vogels kweken en houden te kunnen praten, ervaringen uit te wisselen en belevenissen aan elkaar te vertellen over de kweek van alle soorten vogels. De vogelbeurzen zijn uitgegroeid tot een gezellige ontmoetings plaats van vele vogelvrienden uit heel Zeeuws Vlaanderen en verre omstreken. De beurzen worden gehouden in het welzijnscentrum 't Meulengat te Sluiskil, altijd op de eerste zondag van de maanden oktober t/m maart van 10.00 tot 12.30 uur.

De laatste vogelbeurs van dit seizoen is op,
Zondagmorgen 2 maart 2003 van 10.00 tot 12.30 uur.

Ik hoop dat U hier voldoende aan hebt voor een berichtje, anders kan U altijd even bellen.
Met U alvast te bedanken voor U medewerking en hulp, verblijf ik met de vriendelijke groeten, mede namens het bestuur van, " De Sluiskilse Vogelvrienden "

Hans van der Linden.