Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-03-2003 Persberichten district Heuvelrug, 13.45 uur

Personeel haalt gestolen laptop terug

VEENENDAAL Zaterdagmiddag 1 maart rond 13.45 uur heeft een onbekend gebleven man een laptop uit een winkel aan de Slotemaker D. Bruineplein gestolen. Winkelpersoneel achtervolgde de dader en hield hem staande met de laptop. De man gaf aan met hen mee te zullen lopen naar de winkel, maar nam toch snel de benen. Gelukkig kon het winkelpersoneel wel terugkeren met de laptop. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Slok teveel op

VEENENDAAL Een 23-jarige Veenendaler is in de nacht van zaterdag op zondag 1 maart rond 03.15 uur aan de Tinneweide aangehouden omdat hij teveel gedronken had. De politie had de man staandegehouden omdat hij met gedoofde lichten en hoge snelheid over de weg reed. De automobilist bleek een alcoholpercentage van 350 ug/l in zijn lichaam te hebben en werd aangehouden. De man kon het politiebureau verlaten met een bekeuring op zak.
br> RHENEN - Aan de Cuneraweg is een 18-jarige man uit Rhenen zondagnacht rond 03.15 uur aangehouden omdat hij met teveel drank op toch op zijn bromfiets reed. Ui t een ademanalyse bleek dat hij 685 ug/l aan alcohol in zijn lichaam had. De jongeman zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Snelheidscontrole

DOORN Zaterdagmiddag 1 maart hield de politie op de Dorpsstraat van 11.45 tot 13.15 uur een snelheidscontrole. Van de 680 passanten overtraden 29 personen de maximaal toegestane limiet van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 65 km/u.