Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 2-03-2003 2e persbericht van zondag 2 maart 2003

Berichten uit de regio:

Eindhoven: Automobiliste gewond
Op de Geldropseweg is zondag rond 11.30 uur een 57-jarige automobiliste uit Eindhoven de controle over haar voertuig verloren en op een verkeerszuil in de middenberm gebotst. Zij werd tijdens het rijden afgeleid door haar hondje dat bij haar op schoot zat. De vrouw is met rugklachten overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Eindhoven: Mishandeling
In een horecagelegenheid aan de Frederiklaan is zondag rond 1.30 uur een 46-jarige Eindhovenaar mishandeld. De man werd plotseling geduwd, viel op de grond en werd in zijn gezicht geschopt. Hij liep verwondingen in zijn gezicht op waaraan hij in het ziekenhuis is behandeld.

Eindhoven: Snorder betrapt
Op de Geldropseweg is zondag rond 3.00 uur een 25-jarige Eindhovenaar aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de man illegaal twee personen naar Mierlo vervoerde. De auto van de verdachte werd in beslag genomen en de man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte van inbraak in auto aangehouden Op de Mathildelaan is zondag rond 14.00 uur een 34-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van een inbraak een geparkeerde auto in de Kruisstraat eerder die dag. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Zes rijzadels gestolen
Uit een gebouw behorende bij een woning aan de Houtsestraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag zes rijzadels gestolen. Het gaat om 1 ponyzadel en 5 springzadels. De dader kwam binnen door een toegangsdeur open te breken.

Helmond: Woninginbraak
In een woning aan de Egelantier is dit weekend ingebroken. Uit de woning werden een TV, een videorecorder, een CD-speler en boxen weggenomen. De dader kwam binnen door aan de achterkant een raam te vernielen.

Best: Inbraak in woning
In een woning aan de Dauwheuvel is tussen zaterdag 15.00 uur en zondag 11.15 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een raam aan de achterkant van het pand open te breken. Uit de woning werden onder andere sierraden, twee jassen, twee flessen parfum, een videorecorder, een videocamera en een zilveren schaal en kandelaar weggehaald.

Deurne: Woninginbraak
In een woning aan de Tankweg is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Uit het pand werden een digitale videocamera, twee fotocameras en ongeveer 1.000 Euro weggenomen. De dader kwam binnen door een raam aan de zijkant van de woning te vernielen.

Geldrop: Inbraak in winkel
In een winkel aan de Heuvel is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. De dader kwam binnen door een raam van een toegangsdeur te vernielen. Uit de winkel werd ongeveer 10 Euro aan muntgeld weggenomen.

Someren: Taxichauffeur mishandeld
Op de Willem Alexanderlaan is zondag rond 1.15 uur een taxichauffeur mishandeld door een klant. De chauffeur had de klant naar de plaats van zijn bestemming gebracht. Daar aangekomen betaalde hij te weinig. De taxichauffeur sprak hem daar op aan. Als reactie sloeg de klant de chauffeur. Hij liep hierdoor een verwonding in zijn gezicht op.

Valkenswaard: Bestelbus gestolen
Vanaf de oprit van een woning aan de Hofstraat is tussen zaterdag 18.00 uur en zondag 8.00 uur een witte Mercedes Vito met het kenteken VR-LG-19 gestolen.

Veldhoven: Jongen ernstig mishandeld
In een horecagelegenheid aan de Oude Kerkstraat is zondag tussen 2.30 en 3.00 uur een 20-jarige jongen uit Veldhoven mishandeld. Het slachtoffer had ruzie met een jongen. Plotseling sloeg de jongen waar hij ruzie mee had hem met een glas in zijn gezicht. Het slachtoffer liep hierdoor een diepe snee in zijn gezicht op. Hij is naar het ziekenhuis gegaan om deze te laten hechten.